BUCURIE LA CUTIE !

Home  >>  Diverse  >>  BUCURIE LA CUTIE !

BUCURIE LA CUTIE !

Postat pe 25 mai 2015, In categoria Diverse

Când m-am hotărât să scriu acest articol de blog, m-am gândit în special la doamne. Însă nu, el se poate adresa în egală măsură şi domnilor. Aşadar, dragii mei, luaţi aminte, veţi afla câteva detalii despre câteva produse care vă vor face consoartele fericite.

Am auzit de multe ori despre această firmă. Elmiplant. Pornită ca o afacere de familie, pornită în 1992. După ani de întregi de dedicaţie şi 5 milioane de euro investiţi, această companie cucerea deja publicul din România, dar şi Occidentul. Ulterior, Elena Cremenescu, de formaţie farmacist, proprietara companiei, vindea în 2007 firma unui grup elen. Povestea Elmiplant nu s-a sfârşit însă în 2007. Ea continuă până astăzi, fiecare an însemnând produse noi pe piaţă. Specialiştii au estimat piaţa produselor cosmetice din România la atenţie, jumătate de miliard de euro pe an. Nu-i de mirare, deci, că în fiecare an avem creme şi loţiuni noi. Să vedem totuşi ce înseamnă produsele Elmiplant.

  • Produsele

Ştiu. Veţi spune acum că scriu un articol publicitar. Nu este deloc aşa. Va fi o evaluare obiectivă, pe baza experienţei personale. Elmiplant este una dintre companiile care ne-a sponsorizat întâlnirea bloggeriţelor despre care vă scriam nu cu mult timp în urmă. Aşa am ajuns să cunosc două, doar două produse: Loţiunea de corp Elmiplant Skinnergy – So bright şi Skinnergy go moist – cremă nutritivă pentru ten uscat, cu factor de protecţie solară (atât de des folositul SPF) 15.

Voi începe cu loţiunea de corp - Elmiplant Skinnergy: So bright. Elmiplant ne îndeamnă să experimentăm o senzaţie de energie şi să descoperim secretul hidratării intense cu absorbţie rapidă. Ei bine, da, loţiunea hidratează intens. Am folosit-o imediat după duş şi, într-adevăr, am simţit pielea catifelată şi, atenţie, neîncărcată. Energia a venit la pachet. Însă nu la fel de încântată am fost în privinţa mirosului. Aici, recunosc, pot fi subiectivă, însă mie îmi plac mirosurile simple. Aşa cum prefer ca îngheţata de vanilie să nu aibă decât vanilie, aşa prefer şi mirosul loţiunii de corp. Cât mai departe de acel „buchet” cu care se laudă mai toţi. Nu-mi daţi buchetul, daţi-mi doar margareta, doar lăcrămioara sau liliacul. Această loţiune de corp cu extract de guava, are miros de buchet. Deci, dacă vă place un cocktail de super-fructe, a voastră e. Efectul garantat este de 24 de ore. Confirm. Însă mai important e un alt aspect. Ştiu că vă interesează: 0 parabeni, 0 parafine, 0 coloranţi. Mai mult, extractul de Guava este 100% natural. Şi, în caz că nu ştiaţi, este un fruct specific Mexicului, cu numeroase proprietăţi curative. Are forma unei pere, însă interiorul este a pepenului roşu, culoarea guavei fiind o nuanţă de roz. Este un fruct recomandat celor care suferă cu inima, sistemul imunitar, însă are şi proprietăţi afrodiziace. Fructul, nu loţiunea, da? J

Skinnergy go moist crema nutritivă este pentru ten uscat. Având în vedere că eu am un ten mixt, nu sunt în măsură să comentez despre ea, întrucât o voi face cadou unuia dintre cititori. Vă invit să vă spuneţi părerea despre Elmiplant, iar cel mai frumos comentariu va primi cadou această cremă. Ce vă pot spune despre ea este că promite aceeaşi hidratare până la 24 de ore, senzaţia de piele uscată va dispărea, iar tenul va rămâne catifelat, recăpătându-şi aspectul sănătos. Conţine extract le Lychee 100% natural. Este cunoscut şi sub denumirea de Lici şi e un fruct din China. S-ar traduce „pentru o viaţă plină de bucurie”. Bineînţeles, bucuriile nu se vor revărsa din tubul acestei creme nutritive, însă fructul are un conţinut ridicat de vitamina C şi riboflavină, indicată pentru păr, unghii şi metabolism. De asemenea e o veritabilă sursă de energie. Este important şi factorul de protecţie solară – vorbim despre un SPF 15  – destul de mic, însă ideal pentru acelea dintre voi care nu petrec mult timp în afara biroului, în timpul zilei.

Concluzie

Acestea fiind spuse, vă invit, dragele mele, să încercaţi aceste produse Elmiplant. Aştept cu interes părerile voastre şi, de ce nu, întrebările domnilor.

11119984_1418898705099652_715933252_n[1]11358782_1418898665099656_455727859_n[1]euuuuuuuuuuuuuuuuuu

Un comentariu pana acum:

  1. Moto Lady spune:

    Ai gresit link-ul de pe skinnergy cu factor de protectie. Ai scris www,

    O sa revin cu un review despre acest produs, review ce va fi „la vida loca”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>