Copilul meu vrea un căţel adevărat!

Home  >>  Diverse  >>  Copilul meu vrea un căţel adevărat!

Copilul meu vrea un căţel adevărat!

Postat pe 7 aprilie 2015, In categoria Diverse

Copilul meu işi doreşte un căţel adevărat

 

Şi  începem să citim lista de Crăciun: o pijama (articolul ăsta e nelipsit din orice listă), o rochie, o bluză şi-o cutie  „surpriză ” pe care ea să o desfacă şi să se sperie atunci  când o să sară un căţel adevărat din interiorul ei. Şi să fie alb, desigur. Şi să se bucure (căţelul adevărat) de ea tot timpul când o s-o vadă.

Lista de Paşte: o pijama, o rochie, o bluză aprig colorată şi un căţel adevărat. Să vină iepuraşul – cu căţelul adevărat. Să meargă şi el, căţelul adevărat, la Înviere şi să-i luăm o lumânare, adevărată desigur, şi să latre când toată lumea cântă.

Lista de ziua ei e puţin mai complicată: o pijama, o bluziţă, o rochiţă, o trotinetă, o biciletă şi desigur, un căţel adevărat. Şi să meargă cu tata şi cu mama la Ducureşti. Da, la Ducureşti fiindcă încă mai confundăm B cu D. Cu tot cu căţel la Ducureşti, da? Să vadă şi adevăratul căţel dinozaurul ăla mare de la Antipa, să se minuneze şi el.

Toate se rezolvă, mai puţin partea cu căţelul.  Nu reuşim să-l convingem pe tati, cică stăm la bloc şi asta ne împiedică să avem „ adevăraţi” în casă ? Când nu suntem noi acasă, să iasă el cu „adevăratul ” pe afară să-şi  facă nevoile?

  • „..parcă mă şi văd, eu de 1.91 cm, cu un bichon micuţ în lesă, alergând după el prin faţa blocului. Ar râde de mine tot universul..” am citat din ADEVĂRATUL pe care-l avem în casă.

Aşa că avem discuţii, polemici, ducem tratative , construim strategii, scriem liste şi poate, cine ştie, dacă Cineva sus ne aude, de Paşte luăm şi adevăratul mic şi alb, desigur, cu noi la Înviere. Dacă nu, poate cineva are o altă idee cum să convingem „Înaltul” să accepte un minuscul  aevărat, mic şi alb, desigur, la noi în apartament.  Hmmm… Cred ca avem şanse mai mari să ajungem  la Ducureşti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>