Daca tot suntem in luna martie…

Home  >>  Diverse  >>  Daca tot suntem in luna martie…

Daca tot suntem in luna martie…

Postat pe 11 martie 2015, In categoria Diverse

Daca tot suntem în luna martie, m-am gandit sa scriu cate ceva despre ziua asta de 8 martie, internaţională, universală, galactică..unică în fiecare an şi banală tot universal.

Citisem undeva ceva de genul…” după mascarada de 8 martie, mă îndoiesc că bărbaţii mai ştiu ceva cu adevărat profund despre iubire.” Pai ce sa faca bărbaţii in acest caz? Sa se oripileze profund că urmează o perioadă în care bugetul lor personal şi sentimentele lor personale şi poate stinghere sunt in mare pericol? Ce să mai zic de simţiri şi trăiri!

Cadouaş de ziua indragostiţilor, cadouaş de dragobete, cadouaş de 1 martie, cadouaş de 8 martie…Şi daca mai ai norocul ca iubita ta să fie născută primăvara – întregul tău univers este zdruncinat din temelii iar fiorii iţi cuprind tot corpul. Şi se nasc tot felul de întrebări:” ..oare sunt caraghios dacă îi iau un pluş? „… oare ce are daca nu-i iau nimic, crede că nu o mai iubesc şi că sunt lipsit de respect?” …”Oare imi ajung banii?”” …mama lor de zile, eu ii spun ca o iubesc zilnic iar sărutul de dimineaţă cand ea e somnoroasă şi mai putin proaspătă e adevarata mea dovadă că o preţuiesc şi ca e iubită.”

Ufff..greu cu zilele astea în care curg pluşurile, florile, ineluşele, ..ine diturile! Femei din toate lumile, femei dintre lumi şi între lumi, love is in the air! Lasati banalitatile, regulile fara reguli, simtiti-va iubite si din priviri dar si din gesturi marunte, că ele fac diferenta. Barbaţi insuraţi, neînsuraţi, frustraţi şi calificaţi, love is in the air!

2 Comentarii pana acum:

  1. Andreea spune:

    Foarte frumos articolul si 100% adevarat! Felicitari!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>