Domnule Ministru, „curvele” şi „golanii” sunt prietenele şi copiii noştri

Home  >>  Diverse  >>  Domnule Ministru, „curvele” şi „golanii” sunt prietenele şi copiii noştri

Domnule Ministru, „curvele” şi „golanii” sunt prietenele şi copiii noştri

Postat pe 11 iunie 2015, In categoria Diverse

Ioan Rus, despre românii din diaspora: „Au, poate, 1.500 de euro salariu. De banii ăștia copiii se fac golani acasă și nevasta curvă”

Este incredibil, stupefiant. Astăzi am socotit cam câte prietene „curve” am şi câţi copii pe care îi cunosc sunt golani. Un FOST ministru, să se exprime ca o „piţipoancă”? Un ministru care să nu înţeleagă drama celor plecaţi de lângă familia lor, ca să-i întreţină şi să nu moară de foame în ţara lor? Şi apoi vine doamna Rovana Plumb, care-şi cere scuze în numele colegului ei, dar care precizează că este o realitate dramatică ceea ce a spus domnul ministru. Realitatea dramatică este aceea că, toate aceste persoane, au plecat fiindcă statul român nu a avut inteligenţa să creeze locuri de muncă în România, remunerate decent, la nivelul preţurilor ce există acum la noi. Românii plecaţi pe termen lung în afara ţării, nu sunt în excursii, nu sunt turişti. Sunt oameni răniţi în demnitatea şi orgoliul lor, care muncesc până le curge sânge din nas. Aşa munceşte o cunoştinţă de.a mea care şi-a lăsat „curva” şi „golanii” acasă. Fiindcă are trei „golani” pe care trebuie să-i întreţină. Mi-e ruşine mie de ruşinea FOSTULUI domn ministru. Mi-e ruşine fiindcă oameni care ar trebui să facă toate demersurile să protejeze, într-un fel sau altul, familiile celor plecaţi, îi jigneşte în demnitatea lor şi aşa ştirbită cumva de situaţia grea prin care trec. Dorul de familie, de ţară, te uzează, şi dacă cei care sunt plecaţi ar putea să povestească despre „realitatea dramatică” prin care trec, mulţi am lăcrima. Desigur, sunt oameni şi oameni, copii şi copii, dar nu există diferenţe între cei din afară şi cei care am rămas aici. Domnule FOST ministru, am foarte multe cunoştinţe „curve” şi mulţi copii care sunt „golani” în accepţiunea dvs. Demisia a fost singurul dvs. gest onorabil. Nu vă vor uita cei în cauză, dar poate reuşesc să vă ierte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>