Noroc de americani!

Home  >>  Diverse  >>  Noroc de americani!

Noroc de americani!

Postat pe 8 mai 2015, In categoria Diverse

Noroc de americani! Păi şi generaţiile trecute au aşteptat americanii. Dar i-au aşteptat din diferite motive. În nici un caz nu i-au aşteptat ca să ne descopere frumuseţile acestei ţări. Uite că au venit, într-un mod sau altul, şi la noi. Că au baze militare e una, că ne-au duşmănit rău cu Ivan e alta, dar să ne spună ei că avem cea mai frumoasă cascadă din lume e aproape inimaginabil. Da, au declarat cascada Bigar din judeţul Caraş Severin drept cea mai frumoasă din lume. „E un loc magic..” scrie o publicaţie americană de succes. Scenele din filmul Mica Sirenă al lui Disney pălesc în faţa frumuseţei locurilor. Întreaga stancă, peste care cade apa izvorâtă dintr-un izvor subteran, este acoperită cu muşchi, creând un peisaj magic desprins dintr-un decor ireal.
Păi bine români, de ce trebuia să aflu eu de la americani că în ţara mea se afla cea mai frumoasă cascadă din lume? De ce domnilor preşedinţi, miniștri, prim miniştri, am aflat acest lucru de la concetăţenii lui Tom Cruise? Scuzaţi-mă, de la voi am aflat despre frunză. Am citit tone de articole despre o frunză. A răsunat toată ţara despre frunza voastră. Până şi Adam şi-ar fi dat frunza jos în semn de protest dacă grădina raiului ar fi fost promovată de extratereştri şi nu de Dumnezeu. Aşa că, dragi români, nu confundaţi niciodată mişcarea cu acţiunea! Toto, I’ve got a feeling we’re not in Kansas anymore.

2 Comentarii pana acum:

  1. basic spune:

    din comentariu se vede ca nu iti cunosti tara …. :(

    • intrelumi spune:

      Nu toată . Dar as vrea s-o cunosc. Dar trebuie promovata, de acord? Si-n primul rand de către noi. Noi o simțim altfel

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>