Tunelul iubirii

Home  >>  Diverse  >>  Tunelul iubirii

Tunelul iubirii

Postat pe 10 mai 2015, In categoria Diverse

Tunelul iubirii, cum sună, nu? Parcă e un titlu de film sau de carte sau poate titlul unei poezii de dragoste scrisă de vreun poet universal. De fapt, tunelul iubirii este o cale ferată abandonată din Banat. De-a lungul ei sunt arbori care creează un labirint verde, superb şi romantic. Un tunel misterios de verdeaţă unde parcă se împletesc toate poveştile de dragoste, ştiute şi neştiute, din toate timpurile. Nu, nu , să nu vă imaginaţi că ea a fost descoperită de vreo agenţie de turism sau de vreo structură responsabilă cu promovarea turismului românesc . Ea a fost descoperită de un fotograf amator care se plimba prin zonă cu prietenii lui. Ai noştri în continuare cu frunza, pe sub frunză, deasupra frunzei, în funcţie de cum s-ar putea tăia copacii care susţin frunza. Că doar din copaci se face hârtia pe care se imprimă banii, contractele avantajoase şi chiar hârtia igienică fină, în strat triplu, triplu avantajos!
În fine, tunelul iubirii nepromovat de structurile de turism româneşti, a fost inclus pe lista comorilor ascunse din Uniunea Europeană, pe listă aflându-se şi alte 27 locaţii din ţările partenere UE care trebuie neapărat văzute într-o viaţă de om. E drept, după descoperirea locului de către fotograful turist sau turistul fotograf, s-a făcut ceva vâlvă în presa românească. Dar evident , conul de umbră s-a instalat din nou peste tunelul iubirii sau peste iubirile ce se ascund romantic în labirintul creat de natură. Dacă nebunii din gări tac, să arătăm noi că toate iubirile au şi zona lor de tunel labirint.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>